Bluelabel Logo 291231

Услуги

Кухня
Хол
Вендинг автомат + машина за кафе
Превоз
Допълнителни услуги

Полезна информация

Blue Label се намира зад Joy Station, на 2 минути пеша е от спирката на 280/94 „Детски дом“ и на 5 минути от УНСС. Точният адрес е зададен в Google Maps, който можете да намерите в меню Контакти.

Студентски град е един от най-бързо развиващите се райони в столицата – той е мултикултурен и динамичен. Локацията на Blue Label Ви дава както достъп до всичко, което районът може да предложи (разходка в парка, денонощни магазини, различни ресторанти и кафенета, нощни заведения и други развлечения), така и уединение и спокойствие. Някои от апартаментите ни предлагат невероятна гледка към бижуто на София – планината Витоша.

Настаняването в Blue Label се случва по два начина, в зависимост от часа Ви на пристигане:

  • При пристигане до 18:00 часа, ще бъдете посрещани и настанявани от нашия рецепционист.
  • При пристигане след 18:00 часа, с имейла за потвърждение на Вашата резервация*, ще Ви бъдат изпратени инструкциите за самостоятелно настаняване.

* Когато правите резервация, моля уточнете приблизително часа на пристигане, за да можем да Ви изпратим нужната информация. В случай на закъснение, моля обадете се предварително.

  • Пушенето в закритите помещения на Blue Label e забранено. На терасите в апартаментите и пред рецепция то е разрешено, като боклуците трябва да се изхвърлят в предназначените за това пепелници / кофи за боклук.
  • Не се допускат домашни животни в Blue Label.
  • Децата в Blue Label и тийнейджърите до 18 – годишна възраст трябва да бъдат с пълнолетен придружител.

* Всички правила можете да прочетете в Условията ни за ползване

ЗАПИТВАНЕ

Изпрати ни запитване и ние ще ти отговорим при първа възможност.