Bluelabel Logo 291231

Условия за ползване

Общи условия за онлайн резервации

Посочените условия са валидни при резервиране на настаняване чрез сайта на „Блу Лейбъл” ООД – www.bluelabel.bg. В случай, че са налични промоционални цени, е възможно да бъдат валидни допълнителни условия за плащане и политика за анулации, като те са неразделна част от описанието на конкретната промоция. Предлаганите цени за настаняване са валидни единствено и само в момента на Вашето посещение в секцията за „Стаи и апартаменти“. Те подлежат на промяна и са зависими от заетостта на базата. „Блу Лейбъл“ ООД си запазва правото да откаже постъпила, потвърдена и платена резервация в случай на непредвидена ситуация.

Цени

Цените за настаняване подлежат на промяна във всеки един момент и могат да бъдат повлияни от заетостта на апартаментите и търсенето в различните периоди от годината. Всички цени за настаняване в резервационната платформа подлежат на промяна без предварително известие. Цената за Вашия престой е гарантирана след завършване на резервационния процес и получаване на потвърждение с номер на резервация и след предплащане. „Блу Лейбъл“ ООД си запазва правото да анулира потвърдена и платена резервация, в случай на установена злоупотреба. Промоционалните цени за настаняване не могат да бъдат комбинирани с други актуални оферти или отстъпки. Промоциите не са валидни при групови настанявания и фирмени мероприятия. Не се предлагат почасови нощувки.

Условия за резервация и плащане

Резервацията Ви се счита за потвърдена след заплащане на изискуемия депозит, посочен в резервационната бланка или съответната промоция, в срок до 3 работни дни след извършването на резервацията, а останалата сума – при настаняване. Възможни са изключения, които могат да се договорят в момента на запазване. Резервацията може да бъде гарантирана с кредитна карта или предплатена по банков път. Банковите сметки в BGN и EUR са изписани в потвърждението на резервацията.

Политика за анулации на резервации

Безплатна анулация на резервацията е възможна до 3 дни преди датата на настаняване. След изтичането на този срок се дължи цената на първата нощувка. При неявяване се задържа цялата сума на авансовото предплащане.

Настаняване на деца и предоставяне на допълнителни легла

„Блу Лейбъл” ООД предоставя детско легло и детско столче за хранене безплатно, но само с предварителна заявка. Апартаментите се предоставят на база легло на човек без значение от възрастта.

Настаняване и освобождаване стаите/апартаментите

Настаняването в „Блу Лейбъл” стаи и апартаменти е между 14.00 и 18.00 ч. Всяко пристигане извън този времеви диапазон ще бъде съобразено със заетостта на базата и изисква предварителна заявка и потвърждение от страна на „Блу Лейбъл”.

Времето на освобождаване е 12:00 часа. Всяко освобождаване на стаята след стандартно регламентирания час се съобразява със заетостта на базата. Късно напускане след 12.00 часа трябва да бъде заявено предварително в писмен вид. Потвърждава се при възможност от страна на хотела. Начислява се допълнително като конкретното помещение се тарифира по 10 лв./час след 12.00 часа. За допълнителна информация се свържете с нас.

Домашни любимци

Допускането на домашни любимци се осъществява само при предварително запитване и официално разрешение от страна на „Блу Лейбъл” ООД.

Пушене

Пушенето на територията на сградата е забранено. При неспазване на това изискване ще Ви бъде начислена такса от 100 EUR за допълнително почистване и проветряване.

Политика за защита на личните данни

„Блу Лейбъл“ ООД се явява администратор на лични данни по смисъла на ЗЗЛД и обработва личните данни на Потребителя за изпълнение на своите задължения във връзка с извършената от потребителя резервация. Декларацията за поверителност на „Блу Лейбъл“ ООД урежда вида на информация, която се събира от потребителите, начина на нейното събиране и целите на нейното използване. Предоставените лични данни са напълно защитени и се използват с цел маркетингов анализ и по-добро разбиране на потребностите на потребителите и съответно подобряване на качеството на предлаганото обслужване. Без личните данни на потребителите интернет резервационната система не би могла да се използва за извършване на резервации. „Блу Лейбъл“ ООД не предоставя името и имейл адреса, които потребителят е посочил при извършване на резервацията, на трети лица с цел изпращане на търговска информация.

За нас

Blue Label Aparthouse е чудесен избор за Вашия краткосрочен и дългосрочен престой в София, по работа или просто за удоволствие.

Следвай ни

Имаш въпроси?

Ако имаш въпроси, можеш да ни позвъниш или да ни изпратиш съобщение.

ЗАПИТВАНЕ

Изпрати ни запитване и ние ще ти отговорим при първа възможност.