Bluelabel Logo 291231

Полезна информация

Как да се ориентирам до Blue label?
Blue Label се намира зад Joy Station, на 2 минути пеша е от спирката на 280/94 „Детски дом“ и на 5 минути от УНСС. Точният адрес е зададен в Google Maps, който можете да намерите в меню Контакти.

Информация за квартала
Студентски град е един от най-бързо развиващите се райони в столицата – той е мултикултурен и динамичен. Локацията на Blue Label Ви дава както достъп до всичко, което районът може да предложи (разходка в парка, денонощни магазини, различни ресторанти и кафенета, нощни заведения и други развлечения), така и уединение и спокойствие. Някои от апартаментите ни предлагат невероятна гледка към бижуто на София – планината Витоша.

Настаняване
Настаняването в Blue Label се случва по два начина, в зависимост от часа Ви на пристигане:

– При пристигане до 18:00 часа, ще бъдете посрещани и настанявани от нашия рецепционист.
– При пристигане след 18:00 часа, с имейла за потвърждение на Вашата резервация*, ще Ви бъдат изпратени инструкциите за самостоятелно настаяване.
* Когато правите резервация, моля уточнете приблизително часа на пристигане, за да можем да Ви изпратим нужната информация. В случай на закъснение, моля обадете се предварително.

Правила
– Пушенето в закритите помещения на Blue Label e забранено. На терасите в апартаментите и пред рецепция то е разрешено, като боклуците трябва да се изхвърлят в предназначените за това пепелници / кофи за боклук.
– Не се допускат домашни животни в Blue Label.
– Децата в Blue Label и тийнейджърите до 18 – годишна възраст трябва да бъдат с пълнолетен придружител.
* Всички правила можете да прочетете в Условията ни за ползване

За нас

Blue Label Aparthouse е чудесен избор за Вашия краткосрочен и дългосрочен престой в София, по работа или просто за удоволствие.

Следвай ни

Имаш въпроси?

Ако имаш въпроси, можеш да ни позвъниш или да ни изпратиш съобщение.

ЗАПИТВАНЕ

Изпрати ни запитване и ние ще ти отговорим при първа възможност.