Bluelabel Logo 291231

Декларация за поверителност

www.bluelabel.bg e собственост на „Блу Лейбъл“ ООД. Поверителността на информацията на потребителя е от първостепенно значение. Ние се ангажираме да запазим неприкосновеността на личния живот и сигурността на потребителската информация на всички посетители на уеб сайта. Правейки резервация чрез интернет страницата, Вие се съгласявате с условията за набирането, записването, организирането, съхраняването, използването, блокирането, заличаването или унищожаването, предоставянето и прехвърлянето на информация по отношение на тази политика.

Каква информация за Вас се набира? Как ние я използваме?

Когато направите резервация на стая/апартамент или услуги чрез сайта, може да бъдете помолени да предоставите определена информация за себе си, за да можем да Ви предоставим определена услуга. Например, ако искате да направите резервация, ще Ви помолим за информация относно Вашето име, адрес, телефонен номер, имейл адрес, както и за Вашите предпочитания относно вида стая. Тази информация е необходима, за да обработим по-лесно Вашата резервация. Ние ще използваме Вашия имейл адрес, за да изпратим потвърждение на резервацията. В случай на необходимост може да използваме и друга информация за контакт, предоставена от Ваша страна, за да се свържем с Вас за съдействие при обработката на резервацията. Ние можем да използваме Вашия имейл адрес, за да Ви информираме за специални оферти, промоции и предложения.

Предприели сме всички необходими предпазни мерки – технически, управленски и оперативни инструменти за сигурност, правила и процедури, за да се гарантира, че Вашата лична информация се съхранява в оперативна среда, до която няма публичен достъп.

Ние сме осигурили предотвратяването на неоторизиран достъп, неправилно използване, промяна, унищожаване или случайна загуба на Вашите лични данни. Това включва използването на специални правила за сигурност от страна на всички наши служители, които имат достъп до сървъри и бази данни, в които се съхранява Вашата лична информация. Въпреки полаганите необходими усилия за създаване на сигурна среда за Вашата лична информация, ние не можем да гарантираме безопасността на всякаква лична информация, която ни изпращате онлайн.

Разкриване на информация на трети страни

„Блу Лейбъл“ ООД няма право да разкриват никаква лична информация за Вас на трети лица. Ние забраняваме разпространението, разкриването чрез предаване, предоставянето, прехвърлянето на лична информация на лица извън пределите на „Блу Лейбъл“ ООД, освен по реда и в случаите, изрично посочени в Закона за защита на личните данни.

Декларация за родителско съгласие

„Блу Лейбъл“ ООД е проектирал и изградил своите уеб сайтове, така че да не бъдат използвани от лица под 18-годишна възраст. В съответствие с това, нашите сайтове не могат да бъдат използвани от лица под 18-годишна възраст. Нашата политика за поверителност забранява приемането на резервации за настаняване и услуги, както и представянето или публикуването на информация в интернет страницата, притежавана от „Блу Лейбъл“ ООД от потребители под 18-годишна възраст.

В случай, че „Блу Лейбъл“ ООД по невнимание получи лична информация или други данни от потребители под 18-годишна възраст, „Блу Лейбъл“ ООД не би предоставила съзнателно тази лична информация на трети страни за каквито и да било цели в случай, че потребител под 18-годишна възраст е използвал сайта и е изпратил своята лична информация без разрешение от „Блу Лейбъл“ ООД.

Връзки

Сайтът, притежаван от „Блу Лейбъл“ ООД, може да съдържа връзки към други сайтове. „Блу Лейбъл“ ООД не носи отговорност относно политиката за конфиденциалност на тези сайтове.

Защитава Вашата информация

Всички посетители на нашия уеб сайт могат да се чувстват сигурни при неговото използване по време на планирането и резервирането на стаи и услуги, като „ Блу Лейбъл “ ООД се ангажира да защитава информацията, която събираме. От страна на „ Блу Лейбъл “ ООД е въведена програма за сигурност, за да се запази информацията, която се съхранява в нашите системи, които са защитени от неоторизиран достъп.

Нашият сайт се хоства в сигурна среда. Сървърните системи са конфигурирани за криптиране на данните, както и са защитени със стандартни защитни стени. Когато въведете лична информация по време на Вашата резервация, данните Ви са защитени с технология за сигурност, гарантираща сигурното последващо предаване на информацията.

Оттегляне на съгласие за използване

В случай че на по-късен етап решите, че не искате да получавате от „Блу Лейбъл“ ООД информация по електронен път за услуги и промоции, посочени по-горе в декларацията за поверителност, бихте могли да ни уведомите за това по електронен път.

За нас

Blue Label Aparthouse е чудесен избор за Вашия краткосрочен и дългосрочен престой в София, по работа или просто за удоволствие.

Следвай ни

Имаш въпроси?

Ако имаш въпроси, можеш да ни позвъниш или да ни изпратиш съобщение.

ЗАПИТВАНЕ

Изпрати ни запитване и ние ще ти отговорим при първа възможност.